måndag 7 april 2008

Tito är i mina tankar sen ett år - y lo siento

!Hola Tito, hermanito, estoy pensando en ti despues de un año ahora! Javisst, jag tänker på dig, men det är inga positiva tankar. Jag skulle tro att du är en av Sveriges allra mest avskydda just nu, kanske ligger du tvåa efter tyskan. Men det är ingen hedersam placering. Jag har massor av otalt med dig, därför tar jag ordet nu, bladet från munnen m.m. Men vi ska hålla oss till ett begränsat ämne, alltså hoppar vi opera. Ja, jag vet att du gärna vill dra in operan i snacket, likaså dina skyhöga inkomster, som naturligtvis är orsak till att du då och då hamnar inför rätta anklagad för våldtäkt, eller hur? En kul detalj: jag läste Maja Lundgrens Myggor och tigrar och du var ju med där på ett par sidor. Du ville ju massera henne också, din rackare, men hon gick inte på det, eller hur? Skröt, gjorde du också, om din Rolexsamling, har jag för mig. I couldn´t care less. Det gjorde inte hon heller.
När du insåg att slaget var förlorat kallade du in pressen, eller hur? Du hade frikänts i Varberg för anklagelsen om flera övergrepp på den lilla grannflickan, som var sex år när det började och åtta när det uppdagades och hon hade blivit smittad av ett sexuellt överfört virus. Jag har inga höga tankar om dig, men det kanske du förstår. Jag orkar knappt skriva, men jag måste.
Den andra flickan var ju arton i alla fall, men det är lika jävla otrevligt för det. Vilken jävla manipulation du fick till där och vad lurad hon måste ha känt sig! (Hur kunde jag vara så dum?) Hon gick rakt i fällan, eller hur? (Ingen kommer att tro mig, hur kunde jag gå på det där?) Du kan aldrig sätta dit mig, sa du sturskt till henne, som kom och blandade sig i, vad hade hon med saken att göra? En komplott är vad det är, alla är emot mig, jag är för känd, jag tjänar för bra, jag sjunger för bra, jag är för efterfrågad, jag är för snygg, ja, jag är en jävel på att massera, nej, jag får aldrig stånd när jag masserar och jag säger bara som det är, det är ändå ingen hemlighet, nej, jag är inte Guds bästa barn.
Där stod dom och vittnade, alla dina gamla polare och några till, som du inte vill vara polare med, men som gärna hade velat vara polare med dig. Och så bröt du ihop, stackare, snyftade, sobbade, snörvlade, svimmade, ramlade, darrade, skakade, ja, you name it, fan, det var som på operan, vilken föreställning.. En Oscar för bästa leading male character, typ. Fy fan, va du e bra, liksom. Jag har hört att bara Silvia ligger före dig i att få svenskt medborgarskap snabbt. Ere sant att du ska bränna passet efter straffet? Guva många frågor jag har och ändå har vi knappt kommit in på opera än. För resten: hur kom du in på det där med mänskliga rättigheter? Ska du gå in i K.R.I.S. nu? (Släpper dom in dig?) Hur var det med inbrottet i bilen och datorn som försvann med nedladdade porrfilmer och allt? Hur vare med poseringen framför webbkameran som bara du har sett (i din sjuka fantasi)? Hur vare? och hur ståre med din mamma och pappa och syster och resten av släkten som inte vill åka till Sverige mer bara för att du blir så diskriminerad för att du är mörkhårig? Och varför blev du och din bästis Robban osams egentligen och varför grinade du så våldsamt när du hörde hans röst? Ja, du ser hur många frågor jag har och ändå har jag inte nuddat vid opera, än mindre vid våldtäkt, massage och pedofili. Vi tar det sen, var så säker. Guva intressant du verkar. Vilken schysst publikkontakt, liksom.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bara en riktigt sjuk människa kan skriva så som du gör.

Du verkar älska att hata.

Tycker synd om sådana som dig.

Skaffa dig ett liv! Du har ju inget och därför ska ingen annan ha ett heller. Usch vad sjukt!!!!

Yvonne Domeij sa...

Mitt fem månader gamla inlägg har alltså lyckats behålla sin aktualitet! Jag beklagar emellertid att den som kommenterat döljer sig i anonymitet.