onsdag 2 april 2008

Nej, så roligt ska vi inte ha...

Tjejaheddin bildades närmare bestämt nån gång våren 2006. De e en undercoverorganisation som kämpar mot terrorismen, den verkliga terrorismen, den hemskaste terrorismen, alltså inte den som tidningarna skriver om, utan DEN ANDRA TERRORISMEN, den där som smyger under ytan och ger sej på småtjejer, skrämmer skiten ur och terrar och säjer: "Berätta inte för nån, för då kommer déodéo hända.."
-Och vad är det och det som kommer att hända? undrar du.
-Ja, typ, din morsa kommer att ta livet av sej om hon får veta att hennes sambo gör fula saker med hennes lilla flicka.
eller
-Stackars lilla pappa som inte kan låta bli dej kommer att hamna på kåken, på isolering tillomé bafatt alla andra fångar hatar peddos o. du ska hamna på HVBhem om det här kommer fram.. och mamma, visst ja, hon kommer att börja hata dej för att du gick i kortkort jämt me bar mage odé.

Men nu, som sagt, på sid. 82 i min bok Trasdocka, dyker Tjejaheddin upp f.f.g. Nu ere slut me offertänkandet, nu slår tjejerna tillbaks. Alla gamla peddos nu går ni osäkra för Tjejaheddin kan va var som helst på en skolgård nära dej..
Hela Pedofilien såg upp till Vlad. Men de e slut me de nu. Tjejaheddin kommer farande så flätorna ryker. Nu e kriget mot terrorismen i gång. De e ett heligt krig o vi har utfärdat en fatta-va? till dej. Fuck you Vlad eller Humbert eller Tito eller vad du nu heter.. Fuck yo - fatta-va!!!

3 kommentarer:

C A W sa...

Jag har läst din bok.

Din litterära kamp att spränga Vlad Nabokovs bok inifrån påminde mig om den här mycket tänvärda essän, skriven på engelska av en man, Richard Hoffman, som i ungdomen våldtogs av en idrottstränare. Hoffman diskuterar hur de förövare han kallar pedoskeler söker förståelse i verk som t. ex Lolita, och citerar ett brev som författaren Dalton Trumbo skrev till sin son [!] om övergrepp han fantiserade om.

Essän går att läsa här:

http://richardhoffman.org/2011/09/19/whats-love-got-to-do-with-it/

Yvonne Domeij sa...

Hej, jag tackar för kommentaren av ett tidigt inlägg! Ska kolla länken och återkomma! Mvh YD

Yvonne Domeij sa...

Jag associerade till Patrik Sjöberg och hans tränare/styvfar/förövare Viljo Nousiainen under läsningen av länken. Men länkens språk är så pass avancerat att jag måste ta mig tid att arbeta fram en översättning innan jag kan kommentera länken, vilket alltså lär dröja. Sorry.