måndag 15 december 2008

Tito Beltran i repris


Vi hade väntat oss en snyftare i pressen från fru B. men antingen har hon förhållit sig passiv eller så har pressen tröttnat på henne.
Majsan och jag undrar var Tito Beltran kommer att hamna när han ska avtjäna straffet.
Majsan föreslår Kristianstad och själv förordar jag Norrtälje, där en annan "bekant" huserar (se tidigare blogginlägg från 19 maj 2008: Hagamannens kompis Börje Svensson). Men en invändning kan vara att både Englas mördare Anders Eklund och Hagamannen Niklas Lindgren är där.

5 kommentarer:

Galaxybloggen sa...

Blogger Yvonne Domeij sa...

Vi hoppas det blir så efter avtjänat straff, för här har han ju gjort sig omöjlig.
PS. "Den blonda idioten" är inte blond utan blonderad, vilket syns på utväxten.

den 15 december 2008 08:56
Radera
Blogger Galaxybloggen sa...

Ja det är det minsta man kan säga. Han har gjort sig omöjlig i hela världen hoppas jag? Jag hoppas att en våldtäktsman och pedofil inte uppskattas någonstans även om han kvittrar som en lärka.. Jasså, ok. Ja dum i huvudet är hon i alla fall och motbjudande, blond eller inte;)

Mats

Anonym sa...

Känns det bra att vara lynchmobb?

Yvonne Domeij sa...

Obegripligt att utnämnas till lynchmobb när man kommenterar brott, brottsling och dom, som i det här fallet dessutom gått så långt som till HD: ett lindrigt straff för ett utomordentligt grovt brott.
"Anonym" som ryckt ut anonymt till brottslingens försvar kanske är den ende som ser förmildrande omständigheter i upprepade sexualbrott mot ett 6-årigt barn resp. våldtäkt av en 18-års flicka?

Anonym sa...

Har ni läst senaste Tara där är det en jätteintervju med Maria Lundquist som var med och vittnade mot Tito Beltran. Det prats lite om det också i intervjun.

Yvonne Domeij sa...

Har läst Tara nu. Fint att en så lättviktig tidning snuddar vid ett så nedtystat ämne. Önskar bara Tara haft mod fördjupa och utveckla..