måndag 19 maj 2008

Blogguppehållet fortsätter

Var bara tvungen att säga min mening nedan.

3 kommentarer:

Kjell-Åke Bjurkvist sa...

Hej Yvonne tack för kom. hos mig.
B S Är sanneligen en suspekt person och jag undrar precis som du. Vem är han och hur kan man sitta å försvara att barnet ska umgås med sin dömda pappa i fängelset, hur mår den flickan när hon blir vuxen? Vem bär då ansvaret?
Undrar hur tänket går hos Rädda Barnen, tänker dom?
Att han dessutom ger sig på yttrandefriheten jag bara undrar..

Må Bäst

Yvonne Domeij sa...

Jag känner till en kvinna som tidigare varit i debatt med honom och hon ställer överhuvudtaget inte upp i en debatt där han deltar. Hon anser honom 100% oseriös bl.a. för att han talar om "förföriska flickor". Jag tycker nog man ska forska ordentligt på honom och sen gå upp mot honom i debatt. Han ska inte få företräda offer ensam som specialist. Han har inte den kompetensen. Han är bara socionom och sitter som självutnämnd terapeut på ett fängelse.
Han är INTE legitimerad terapeut. Vem som helst kan kalla sig terapeut, du och jag också! Och alla andra som läser detta inlägg! Jag ryser när jag tänker på att en dilettant får jobba (ideellt?) bland utsatta barn. Vad har fått BS att söka sig till Rädda Barnen? Hur kommer det sig att han tillåts sitta på två stolar?
Offren saknar som vanligt seriösa språkrör. En gång offer alltid offer. Förövarna har tolkningsföreträde för evigt. Men det ska vi ändra på!

majsan67 sa...

du kommer att ändra på det oxå, din beslutsamhet lyser igenom vartenda ord du skriver.

Vi behöver lära oss att "se igenom" dessa manipulativa människor som tycks ta sig fram varhelst dom har lust.

Får lust att sikta på knäskålarna på fanskapet ....
http://majsan67.blogg.se