tisdag 22 juli 2008

Anders Eklund..


Den patetiske vidrige våldtäktsmannen, kvinnomördaren och barnamördaren Anders Eklund är inspärrad nattetid på Kronobergshäktet. Dagtid förekommer han i Stockholms tingsrätt och i detta forum har han tillfälle att sprida lögner om sina förehavanden. Tidningarna trycker tacksamt all goja.

Nej, du Anders (jag talar här både till den "gode" och den "onde" Anders) du blev inte sexualförbrytare, trosfetischist och trostjuv, blottare, våldtäktsman, mördare för att du smällde med bilen. Du var kvaddad långt innan du kvaddade din kärra.
Det som sedan hände var att din tjej dumpade dig och du fick ett sånt sjuhelvetes kvinnohat att du bara inte visste hur mycket jävla ondska du ville häva ur dig.

En loser var du, bodde i Torsåker och lyckades bara träffa en tjej från Östersund på internet.. Lyckan blev kort. Hon vitsordar hur "generös" och "omtänksam" du varit. Även en annan tjej du raggat upp på internet har berättat detsamma, hur "generös" du varit, bjudit på utlandsresa m.m. För att tala klarspråk Anders: du har aldrig kunnat fixa tjejer på normalt sätt. Du har alltid köpt dina kvinnor. Men en månad efter krocken hände något och det var ingen hjärnskada hur mycket du än vill skylla på det, nej renodlad MISOGYNI, kvinnohat, blossade upp.
Du tyckte dig ha rätt att få vad du betalat för och när du inte längre fick vad du ville (ligga och gosa som Östersundskan sa) så tog du det. Du våldtog och du mördade. Hänsynslöst och brutalt tog du en kvinnas liv och lämnade hennes skändade kropp med 77 skador som dokumenterats vid obduktionen. Sedan skändar du henne en gång till genom att påstå att hon haft samlag frivilligt med dig.
Anders du gör mig matt. Jag orkar inte skriva mer just nu, men jag hör av mig snart igen, var så säker.

2 kommentarer:

majsan67 sa...

MYCKET bra skrivet.

Jag håller med dig till fullo. Jag är så förbannat trött på alla hans bortförklaringar hela tiden. Aldrig hans fel att han gjort det han gjort, utan alltid finns det nån yttre faktor som han ska skylla på...
kastrera fanskapet säger jag bara...
http://majsan67.blogg.se

Yvonne Domeij sa...

Ja, Majsan, nu väntar vi bara på att läkarna ska sjukförklara honom så han döms till vård och vårdas lite innan han friskförklaras! Sen är han ute på banan igen...