tisdag 29 december 2009

Roman Polanski tackar för stöd

såg jag i tidningen idag. Är det andra gamla pedofiler som uttrycker sitt stöd? Eller är det cineaster som gärna överser med den store regissörens böjelse? Eller är det vanliga fans av kriminella som hört av sig?
Jag erbjuder inget stöd Roman.
Ditt offer kan inte ens tala om det du utsatt henne för! Hon har bett åklagaren att inte ta upp fallet, eftersom det blir så jobbigt för henne att återuppleva din våldtäkt.

Du är i fint sällskap!
En nobelpristagare adopterade och utnyttjade mängder av barn. Där hörde också folk av sig och gav stöd. Man tyckte t.ex. att en så fin person kunde ha sex med barn eftersom det förekom i den kultur barnen ifråga kom från. Man tyckte också att en så fin, generös och hänsynsfull person knappast kunde ha skadat barnen genom det sexuella utnyttjandet.

Ändå vittnade barnen om motsatsen.

Utvisa Roman Pedofilski s.f.s.m. och återuppta den avbrutna rättegången mot honom för våldtäkt av barn!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är det inte lättare för pedofiler med fina yrken och höga inkomster att slinka undan? Tito Beltran var nog ett undantag.

Anonym sa...

För resten Woody Allen som var gift med Mia Farrow var ju på hennes adoptivdotter. Han åkte aldrig fast. Han gifte sig och fick barn med flickan.

Yvonne Domeij sa...

Att Tito (Ernesto) Beltran åkt fast beror naturligtvis främst på att han är skyldig men ev. också på att han är linslus överskattar sig själv ngt enormt och trodde han skulle ses som oskyldig genom att vika ut sig dag efter dag i media.
Nu sitter han nog hemma med fotboja.
Tragiskt för hans unga offer lider i det tysta. Ett liten flicka blev utsatt för sexuella övergrepp av honom från 6 till 8 års ålder och hon måste gå vidare i sitt liv med den upplevelsen i bagaget.
Hans straff var på tok för lindrigt!